au2parts indgår samarbejde med BENDIXEN om skiltning

BENDIXEN VALGT SOM FAST SAMARBEJDS-PARTNER

Skiltefirmaet BENDIXEN med base i Viborg er valgt som fast samarbejdspartner på facade-, pylon- og skilteløsninger. Samarbejdet er godt i gang og BENDIXEN har allerede været på en del lokationer for at gøre værkstederne endnu mere tydelige.

Nytænkende skiltning

Ifølge koncept- og marketingchef Rene Lang er det altafgørende, at BENDIXEN kan udfordre au2parts i hele måden at nytænke skiltning og synlighed til de mere end 500 værksteder i Danmark.

”Vi har vægtet utroligt højt, at BENDIXEN har egen produktion i Viborg og egne montører, men derudover også har et stærkt og agilt partner-netværk med skiltefirmaer i hele landet. På den måde kan de levere og agere med meget stramme deadlines, hvilket er nødvendigt i en branche som vores. Derudover har det gennem flere fælles seminarer været muligt for konsulenterne at blive klædt godt på til at hjælpe værkstederne med at finde de rigtige skilteløsninger. Samarbejdet mellem BENDIXEN og au2parts’ konsulenter er unikt, og der bliver afholdt mange online rådgivningsmøder, som vi ikke har oplevet så tæt og værdiskabende før”, udtaler René Lang og forsætter: ”Vi har i fællesskab fået belyst, hvad der skaber værdi mellem au2parts og BENDIXEN – og ikke mindst, hvordan vi på bedste vis kan skabe værdi, kvalitet og tryghed hos værkstederne, og derefter har vi ikke kigget os tilbage!”

 

Læs mere om BENDIXEN på www.bxn.dk

I juni 2021 var au2konsulenter samlet til seminar hos BENDIXEN i Viborg.

BENDIXEN er allerede i gang

Krunderup Auto er blot én af de omkring 50 værksteder, som har fået opdateret facadeløsningen.