Diesel/Hybrid Center

Vi vil være de bedste

Diesel/Hybrid Center er en videreudvikling af allerede gode og stærke værksteder. Et landsdækkende samarbejde med fokus på dieselmarkedet; herunder uddannelse, teknik, udstyr, fejlfinding, OE dele o.s.v.
Med det store og voksende antal dieselbiler er Diesel/Hybrid Center med til at gøre værkstedet stærkere på teknik og uddannelse og endnu bedre forberedt til markedet.

Vi vil være de bedste

Teknisk og fagligt stiller dieselbiler højere og højere krav til værkstederne. Derfor er viden og udstyr meget vigtigt for at kunne fejlfinde og løse opgaverne. Denne viden stiller Diesel/Hybrid Center til rådighed ved faste årlige kurser, som alle Diesel/hybrid Centre skal gennemføre.

Kvalitet

Diesel/Hybrid Centre benytter kun OE på dieseldelene. Der kan leveres og ligeledes laves ombytning til alle mærker på markedet. Dette gør Diesel/Hybrid endnu stærkere i konkurrencen om kunderne.

Hvad får jeg ud af samarbejdet?

Som medlem af Diesel/HybridCenter-kæden får du adgang til en lang række ydelser, som letter din hverdag, understøtter dit arbejde og er med til at styrke dit værksteds image.

Markedsføring

• Synlig skiltning med Diesel/HybridCenter
• Egen profilside Diesel/HybridCenter layout
• Let tilgængeligt materiale til lokal markedsføring gør det nemt at indrykke annoncer m.m.
• Faste årlige kurser i dieselteknik

Hovedkontor
Diesel/Hybrid Center
Sintrupvej 12 - 8220 Brabrand
Mail: dieselservicecenter@dieselservicecenter.dk

Åbningstider
Mandag - torsdag: 8.00 - 16.00
Fredag: 8.00 - 14.30

Vil du vide mere?

Bliv klogere på, hvad Diesel/Hybrid Center tilbyder, og find vores centre lige her.

www.dieselservicecenter.dk

Bliv medlem

Ønsker du at blive medlem af Diesel/Hybrid Center-kæden og gerne vil vide mere, sender vi gerne en af vores au2konsulenter forbi dit værksted.

Vores au2konsulenter finder du ved at klikke her